Tutustu minuun

Tietoa minusta


Intohimoni on näyttää sinulle kuinka upea ihminen sinä olet ja mitä kaikkia mahdollisuuksia ja taitoja sinulla onkaan!   En tiedä, mitä ne ovat, mutta valmennustyökaluillani saan sinut  löytämään ne itse.

Olen ollut aina kiinnostunut mielen toiminnasta. Urheilin nuorena kilpaa ja reenasin reippaasti. Jouduin tilanteisiin, joissa henkisiä voimavaroja tarvittiin. Aina ei onnistunut. Nyt olen opiskellut upean LCF life coach -ammatin, opettajan ammattini lisäksi. Perehdyn tällä hetkellä NLP-tekniikkaan ja Green care -menetelmiin.

Myös oman elämän kriisini, pitkäaikainen vaikea tilanne, sai minut etsimään minän uudelleen rakentamisen työkaluja.  Kävin NLP-terapiassa, ympäristöpsykologilla ja energiahoitajalla. Luin ja opiskelin. Olen piirtänyt ääriviivani uudelleen ja saanut sisällön järjestykseen ja vahvemmaksi kuin koskaan aiemmin. Tiedän, etten ole valmis ja haasteita tulee. Mutta kasvu ja oppiminen, uuden oivaltaminen on rikasta elämää. Olen tällähetkellä hyvin tyytyväinen ja pyrin elämään kuten opetan. Olemaan läsnä hetkessä, löytämään kiitollisuuden aiheita ja välttämään itseni pienentämistä ja negatiivista minäpuhetta. 

Halu auttaa muita löytämään niitä oivalluksia, joita olen itse tehnyt, on suuri. Tällä hetkellä ajattelen, että mikään ei ole niin tärkeätä, kuin pyrkiä luomaan hyvää ympärilleen,huolehtia itsestä, jota kautta huolehtii myös muista, luoda yhteyksiä ihmisten välille, olla läsnä ja piipahtaa usein metsässä. 

Jos olisin yltäkylläisen rikas, istuutuisin kauniin suuren puun juurelle ja odottaisin siellä sinua ja muita, jotka haluavat hetken pysähtyä miettimään omaa elämäänsä. En ole guru. En tiedä kaikkea. Olen vain kovin innokas näyttämään sinulle hiukan omaa valoasi, jolla näet itse.Koulutukseni:Kasvatustieteen maisteri, lifecoach ja suunnistusvalmentaja sekä kouluttaja.