Mielenvoimallavalmennus                              

 

Miten voin auttaa sinua?

 Kaipaatko muutosta? Oletko lähtemässä kohti uusia seikkailuja?  Mikä sinua estää?  Tarvitseeko suuntasi kirkastusta? Onko sinulla unelma? Oletko vaihtamassa alaa? 

Elämässä tullaan välillä risteyskohtiin, joissa suunta pitää tarkistaa. Näissä kohdissa saattaa menneisyydestä nousta ikäviä asioita, jotka on hyvä käsitellä ennen eteenpäin menoa. Valmennus perustuu positiiviseen ja kognitiiviseen psykologiaan sekä ratkaisukeskeisyyteen. Uskon,  että voin auttaa sinua eteenpäin! 

Ota elämä omiin  käsiisi, kaikkea et voi hallita, mutta ajatusvoimallasi saat uskomattomia aikaan!  Alla kerron erilaisista valmennuksista ja ideoista. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!  

Eteenpäin!


Mielenvoimalla-  valmennus


 • Onpa tilanteesi mikä tahansa uskon,  että voin auttaa  sinua eteenpäin!
 • Valmennnuksessa  kartoitamme tilanteesi, selkiytämme suuntaa ja tarpeitasi ja teemme toimintasuunnitelman.
 • Rakennamme sinulle polun, portaat tai hissin, mitä ikinä tarvitset tavoitteeseen päästäksesi
 • Sinä olet arvokas. On ilo auttaa sinua!
 • Ota yhteyttä niin neuvotellaan sinulle sopiva setti!

Metsän peitto

Valmennuksia luonnossa

 • Me tiedämme jo, että metsä hoitaa. Metsän peitto on sanapari vanhasta suomalaisesta kansanperinteeestä. Minulle se tarkoittaa metsän tarjoamaa suojaa, johon voi itsensä positiivisesti hukata sekä virkistystä, jonka siellä vihreässä vaeltaessa saavuttaa.
 •  Metsän peitto valmennuksena tarkoittaa metsään menoa konkreettisesti tai virtuaalisesti.  Sen rauhaan, tuoksuihin, väreihin ja tunnelmaan unohtumista. Sellaista rentoutumista, jonka aikana mieli vapautuu turhasta ajatuspaljoudesta, hengitys kevenee, sydän lyö hitaammin ja olo rentoutuu ja alkaa vastaanottaa viestejä sisimmästämme.
 • Metsän peitossa mieli avautuu luonnollisella tavalla valmiiksi valmennukselle. Metsä on luonteva paikka kääntyä sisäänpäin ja etsiä sekä löytää  vastauksia.

Mentaalivalmennus

Urheiljat

Urheilijan lopullinen rutistus ja voimannäyttö tapahtuu henkisten voimavarojen avulla. Kun mielesi on valmis, voit saavuttaa sen huipun, jota tavoittelit. Mielen voimaa harjoitellaan kuin lihasta. Toistuvat oikeat ajatukset johtavat sinut flowhun, sellaiseen henkiseen tilaan, että tavoitteesi saavuttaminen on mahdollista.

Käytän positiivista ja kognitiivista lähestymistapaa sekä ratkaisukeskeisyyttä. Asioista keskustellaan, ja niitä analysoidaan. Sitten on toiminnan vuoro. Kaikki valmennustuokioni sisältävät tekemistä, harjoittelemista ja näiden suunnittelua.

Urheilija soitti minulle ja kysyi, keksisinkö minä jotain! Edessä oli tarkkuuskoe, joka ratkaisisi hänen pääsynsä työharjoitteluun ja jatkoon opiskelussa. Aikaa oli viikko. Olin  valmentanut häntä jo vuosia, eli luottamussuhteemme oli olemassa. Hän tuli luokseni. Keskustelimme haasteesta. Annoin hänelle viikoksi eteenpäin tietyt harjoitteet joita hänen piti tehdä päivittäin. Viikon päästä perjantaina hän laittoi viestin: "Sä oot uskomaton! Läpi meni!"  Oikeasti hän oli uskomaton. Olin tosi iloinen siitä, että hän oli luottanut minuun, tehnyt harjoitteet ja menestynyt testissään. Huippufiilis itsellänikin.


Suunnistus

Alkeita metsään haluaville

 • 1. Haluaisitko mennä metsään, muttet uskalla, koska pelkäät eksyväsi?
 • 2. Vien sinut turvallisesti metsään ja tuon sieltä poiskin. Voit nauttia rauhassa metsän antamasta hoivasta.
 • 3. Opetan sinulle suunnistuksen alkeet. Takanani on kohta 50-vuotta suunnistusta sekä Suunnistusliiton Suunnistusvalmentajatutkinto ja  oto-kouluttajana toimiminen. Pian olet jo  sellainen metsäkävijä, etteivät iltarastit riitä!

Työnohjaus

Oman työminäsi huoltoa

Työelämässä uupuu nykyisin suuri joukko työikäisiä. Olen kokenut leppoisaa työelämää ja uuvuttavaa työarkea. Kiirettä, riittämättömyyttä, huonoja resursseja, vaativia työkavereita. Nämä ovat tuttuja meistä monelle. Mutta hei, meidän elämä on tarkoitettu myös hyväksi, työarki mielekkääksi ja työilmapiiri rennoksi. Tehdään asialle jotain!

Työnohajuksellisessa valmennuksessa otetaan keskiöön sinun työminäsi. Työminän huolto tarkoittaa omien voimavarojen tunnistamista ja tunnustamista sekä sellaisten toimintatapojen luomista itselle, että niiden avulla työarjesta tulee mielekkäämpää. Voit muuttaa omaa ajattelua, opetella lepäämään, opetella hyväksymään, että sinä riität, sinä olet huipputyyppi, sinä olet arvokas työntekijä. Laita viesti jo tänään ja sovitaan aika sinun työminäsi huoltoon!