Kolme erityistä valmennusta

VALMENNUS MUUTOKSEEN

Toivomasi muutos voi olla  mikä tahansa. Saattaa olla ettet tiedäkään,  mikä on muutos jonka haluat. Keskusteluin, rentoutuksin, kysymysten ja erilaisten tehtävien avulla kirkastat ajatuksesi ja voit laatia itsellesi askeleet kohti muutosta. Huikea uusi polku on sinun!


UNELMAKARTTA -ILTA

Unelmakartta on työväline, jonka avulla selkiytät unelmasi ja laadit suunnitelman niitä kohti. Unelmakartan voit luoda työelämästä, opiskelusta, asumisesta, parisuhteesta ja elämästä yleensä. Unelmakartta on kuin elämän muistilappu, jonka laadit ja jota noudatat.

UNELMAKARTTA JATKO

Jatkovalmennuksessa valmis Unelmakarttasi jalostetaan askeliksi kohti tavoitteitasi. Teet polkusi unelmakartan avulla ja saavutat uskomattoman upeasti sen, mitä haluat. Halua paljon, saat senkin!

MENTAALIVALMENNUS URHEILIJALLE

Olen itsekin joskus halunnut päästä palkintopallille. Joskus se onnistui, joskus ei. Tunnistan nyt aihetta opiskeltuani ne heikot kohdat, joihin olisin tarvinnut mentaalivalmennusta tuolloin. Olen laatinut neljän kerran setin nuorelle urheilijalle. Se on testattu. Kommentteja: " Jokaisesta tehtävästä on ollut paljon apua!" "En ole koskaan ajatellut näitä asioita näin tarkasti"

Nuori tai aikuinen, urheilija tarvitsee huipulle päästäkseen vahvat henkiset voimavarat. Mielen voimaa voi harjoittaa kuin lihasta. Intohimonani on näyttää sinulle mielesi muskelit ja kuinka niitä voi harjoittaa!